Produkter & Tjänster

Med över 25 år i branschen har vi kompetens, resurser och engagemang som krävs. Och med uppemot hundratals olika uppdrag varje år har vi skaffat oss erfarenhet av de mest skilda jobb och förutsättningar.

Vi klarar både små och stora uppdrag. Vi tar gärna ansvar för hela produktionen. Då tar vi hand om de tekniska lösningarna, planering och genomförande. En av våra styrkor är att vi har ett företag med mycket bred kompetens. Det gör att vi kan skräddarsy lösningarna och sätta rätt person på rätt plats, för varje enskilt uppdrag.

Trygghet & Kvalitet

Våra nyckelord är trygghet och kvalitet. Under vår långa tid i branschen har vi byggt upp ett produktsortiment och kunskap som gör att vi kan leverera tjänster och lösningar av högsta klass. Vi har också tillgång till ett stort leverantörsnätverk.

Vi är flexibla och har god support med kort varsel, i de fall det behövs. Vår modell har inte bara fungerar perfekt för den lokala marknaden.

Uppdrag från A till Ö

Vi arbetar till exempel med ljud, ljus, bild , scen, backline (musikinstrument), konsultation, tyger,  kommunikation för exempelvis konserter/festivaler, konferenser, nattklubbar, miljöljud,  teater, revy, musikaler, offentliga lokaler och idrottsanläggningar, bröllop, Batteridrivna högtalarsystem som högtalarvästar, megafoner och andra bärbara högtalarsystem.

Vi arbetar med kyrkoinstallationer och utrustning för utmanande och besvärliga akustiska miljöer (vi installerar och mäter in hörselslingor, utför ljudmätningar m.m.), installationer med styrsystem för ljud, ljus, bild i konferenslokaler och kongresshallar, dokumentationer och Streaming, kommunikationsutrustning, LED Skärmar, LCD-projektorer, Datorer, men det finns även äldre teknik på hyllan så som vinylskivspelare, OH-projektor, till och med Dat och Kassettbandspelare.

Kort sagt:  BR LJUD & LJUS  löser det mesta!